Celebritati ce au telefoane cu clapita

Celebritati ce au telefoane cu clapita

Pe langa Anna Wintour, editorul sef de la Vogue si actrite celebre de la Hollywood, mai exista inca o serie de persoane celebre si de succes care inca se mai folosesc de tipuri de telefoane cu clapita sau flip, cum li se mai spune. Chiar daca noi toti incercams a ne dam pe iPhone-uri si pe telefoane cat mai inteligente, dupa ultimele tendinte, aceste celebritati apeleaza la genurile de telefoane mai vechi deoarece au maimulta increde inaceste si sunt mult mai sigure pentru informatiile pe care nu le pot stoc la fel ca celelalte telefoane. Uite cateva dintre aceste telefoane si oameni celebri care le folosesc:

  • Jerry Jones, proprietarul Dallas Cowboys, are o avere in valoare de 3 miliarde de $ si inca mai foloseste un telefn de tip flip. Anul trecut, acest om de succes s-a aparat in fata haterilor si a curiosilor sustinand ca impartaseste o legatura speciala pentru telefoanele cu clapita. Acesta telefon nu este monitorizat, este simplu si usor de folosit. Poti avea incredere ca vorbesti in intimitate si nu te asculta nimeni. De asemenea, nimeni nu iti poate fura informatiile din el deoarece nu are cine stie ce tehnologie la mijloc si nici nu poate stoca date ca celelalte tipuri de telefoane.

  • Fundasul Colts, Andrew Luck, a folosit acelasi telefon cu flip de la Samsung inca de ani buni. Se pare ca operatorul de servicii al lui Luck, AT&T, se pare ca a incetat producerea si furnizarea acestui model pe care inca il foloseste Luck. Cu cativa ani in urma, acesta a relatat faptul ca acest telefon isi face treaba foarte bine. Poti da mesaje de pe el si la fel de bine si apeluri, si nu are nevoie de altceva mai performant pentru a face aceste lucruri. Ciudat din partea unui barbat cel putin sa foloseasca un telefon cu clapita, insa daca sta ii place omului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *