Celebritati care se presupune ca nu au murit

Celebritati care se presupune ca nu au murit

Neagarea- reprezinta prima faza de acceptare in fata mortii. Negarea poate fi acel lucru care explica de ce atat de multi oameni sustin ca au vazut celebritati in viata, dupa ce moartea lor a fost anuntata public. De asemenea, negarea apare in momentul in care cineva doreste sa accepte moartea cuiva drag. Prin urmare, nu e deloc suprinzator sa aflam ca exista zvonuri care sustin ca unele celebritati- care au murit- au fost vazute de cine stie ce oameni. Intr-adevar, nimic nu trezeste mai tare interesul publicului, decat niste teorii ale conspiratiei asupra unor figuri celebre. Astfel, au luat nastere o serie de zvonuri care sustin ca exista vedete care inca ar mai fi in viata, dupa ce moartea lor a fost facuta publica.

Au murit sau nu?

Michael Jackson a fost un star incredibil iar din aceasta cauza o multime de fani inca refuza sa creada ca acesta a murit. Regele Pop-ului a murit, in mod neasteptat, la data de 25 iunie 2009, lasand in urma lui o multime de barfe si zvonuri. O autopsie a fost realizata chiar in ziua in care Michael a murit, dar, cu toate acestea, doctorii nu au fost in stare sa realizeze care a fost cauza mortii sale. Astfel, specialistii au anuntat ca trebuie sa mai realizeze unele teste, insa acest lucru a dus la aparitia unor barfe, inclusiv zvonuri care sustin ca acesta si-a inscenat moartea. Chiar si astazi, o serie de astfel de zvonuri inca circula in lumea online.

Elvis Presley a murit, in mod subit, la varsta de 42 de ani. Potrivit logodnicei saie, in timpul noptii din 16 august 1977, acesta s-a trezit din pat si a mers in baie, pentru a citi. Cand femeia s-a trezit cateva ore mai tarziu, aceasta a observat ca lumina din baie inca era aprinsa, gasindu-l pe Elvis intins pe podea. In 1977 s-a sustinut ca acesta a murit din cauza unei supradoze de medicamente. Misterul din jurul mortii lui Elvis pare a fi inca viu, existand chiar si o pagina de Facebook dedicata dovedirii faptului ca regele inca este in viata.

Printesa Diana- Lady Diana Spencer a devenit Printesa din Wales dupa ce s-a casatorit cu Printul Charles in 1981. Impreuna au avut doi copii- Printul William di Harry, inainte de divortul lor din 1996. Printesa Diana a murit in mod tragic din cauza unui accident de masina, la data de 31 august 1997. Se spune ca soferul limuzinei era beat si din aceasta cauza s-a produs si accidentul. Bineinteles, si in acest caz exista zvonuri care sustin ca Printesa Diana este in viata si lucreaza la o companie de ziare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *