CCe te invata statutul de mama

A aduce un bebe pe lume este un lucru nemaipomenit. Nu numai ca te gandesti ca in tine a mai trait o fiinta umana, s-a dezvoltat si a devenit parte din tine, dar si ca esti, in mod propriu, creatoare de vieti. Unele schimbari pe care le aduce nasterea unui copil nu sunt tocmai de dorit totusi, insa cele mai multe dintre ele sunt pur si simplu grozave. Stii ca exista o serie de lucruri pe care nu le realizezi decat atunci cand ti se naste copilul? Nu? Atunci continua sa citesti.

Schimbatul de scutece

Sunt sigura ca stii ca cei mici au nevoie constant de a le fi schimbate scutecele si pampersii, insa iti vei da seama in curand cat de mult timp iti va ocupa aceasta activitate in mod zilnic. Asadar, asigura-te ca vei cumpara multe scutece, fa-ti provizii de crema pentru bebelusi, pudra si servetele umede pentru bebelusi.

Aceste produse si articole pentru bebelusi dar si multe alte hainute si accesorii pentru cei mici le poti gasi pe superbebeshop romania, site specializat in furnizarea si punerea la dispozitia tinerilor parinti a tot felul de produse pentru bebelusi si pentru copii de diferite varste.

Privarea de somn

Un alt lucru pe care nu il vei realiza pana cand nu vei avea primul tau copil este si privarea de somn. Ai auzit ca oamenii obisnuiesc sa doarma mai mult inainte de sosirea copilului pe lume, insa niciodata nu ai realizat niciodata ce inseamna de fapt privarea de somn pana cand nu s-a nascut cel mic. Binenteles, privarea si lipsa de somn iti pot afecta destul de mult viata, insa se merita.

Somnul este cel mai bun lucru

Timpul de odihna si de somn este bun nu numai pentru bebele tau, ci si pentru tine la fel de bine. Poti lucra de acasa, asadar poti sa faci o gramada de lucruri in timp ce copilasul tau doarme. Insa, daca nu lucrezi in acel moment, poti citi o carte, poti face curat prin casa, poti gradinari sau poti dormi chiar si tu putin alaturi de el.

Schimbari de program

Inainte sa ai un copil, poti sta treaz pana la miezul noptii de cele mai multe ori in fiecare noapte, si de asemenea poti dormi pana la 11 dimineata in weekenduri. Odata, insa, ce vei avea un bebelus programul tau de somn se va schimba complet. Esti norocos daca vei putea sta treaz pana la ora 10 noaptea si sa te trezesti pe la 9 dimineata in weekenduri. In rest, te vei pune la somn mult mai devreme si te vei trezi de asemenea mult mai devreme, odata cu cel mic, pe la un 6-7.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *