CCazare in Wales

cazare Wales
cazare Wales

Mergand inapoi la traditiile victoriene din cadrul St. George din Llandudno, Conwy, de pe tarmul de nord al Wales, a fost primul hotel construit in zona Llandudno cu150 in urma. Camerele ofera vedere la mare si niste servicii exclusiviste. Exista un hol frontal elegant si camere cu tavane compuse din panouri si cu canelabre vechi.

St. George ofera mancaruri alese, printre care si un meniu de deserturi cu retete mai putin obisnuite, cum ar fi Panacotta cu cocos si lemongras , compot de ananas, busuioc si miere tuilé. Aceata cladire imensa  da in sine catre privelisti minunate si panorame incantatoare de-a lungul peninsulei Creuddyn, care se intinde in Marea Irlandei. Extinsa si ondulata Llandudno Promenade din fata hotelului  a fost vizitata de-a lungul vremii de regi si regine si este deschisa atat pentru cei care merg pe jos,c at si de cei ce se olimba cu bicicletele.

Varful marelui Orme se inalta  din spatele St. George si este o atractie principala din zona. Stancile transparente din piatra de vara ale Marelui Orme gazduiesc o mare varietate de pasari, inclusiv cormorani, numerosi pescarusi, porumbei, dar si puffini. Un tip de masina cu vedere in afara circula de-a lungul Marelui Orme pe o distanta de aproximativ o mila.

Orasul este plin de invataturi celtice si multe dintre magazinele de pe stradutele sale demonstreaza acest lucru. Vechile povesti din Wales despre Taliesin si Maelgwn Gwynedd sunt asociate cu peisajul local. Unul dintre cei mai faimosi localnici ai acestei zone a fost misticul Dion Fortune, care a mentinut mai tarziu o redesinta in Glastonbury si a condus un centru la baza Glastonbury Tor. Fie ca vei sta in Llandudno pentru cateva zile sau pentru cateva saptamani chiar, acesta este un loc din acre iti va veni destul de greu sa mai pleci. Haideti asadar sa facem ce putem sa ne pierdem prin Wales pentru ca se merita!


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *