CCastigatorii MTV Video Music Awards(VMA) 2014

Poate unele dintre cele mai importante premii din industria muzicala, premiile MTV VMA din acest an, 2014, au fost decernate in cadrul evenimentului de duminica seara tinut in complexul The Forum din Inglewood, California.

Frumoasa cantareata Beyonce a fost marea castigatoare a serii, obtinand 3 premii in cadrul evenimentului muzical, inclusiv premiul Michael Jackson Video Vanguard, pentru mareata ei cariera. Premiul acesta din urma a fost poate unul dintre cele mai speciale recompense primite de artista si mai ales pentru ca i-a fost inmanat de catre sotul sau, Jay Z si de catre fiica acestora, Blue Ivy.

Anul trecut pe vremea aceasta, Miley Cyrus facea furori cu a sa reprezentatie coregrafica pe melodia “Wrecking Ball”, insa de asemenea si prin lansarea videoclipului piesei respective, care a socat o lume intreaga si a starnit controverse printre toti artistii si oamenii de rand.

Daca anul trecut, Miley a fost criticata indelung si certata pentru alegerile ei vestimentare, dar si legate de comportament, anul acesta tanara cantareata a obtinut premiul pentru cel mai bun videoclip al anului, cu piesa atat de intens judecata si dezbatuta.

Premiile VMA din anul acesta au premiat in felul urmator pe artistii mari ai scenei muzicale din lume. Premiul pentru Videoclipul anului 2014 a fost acordat dupa cum spuneam mai sus lui Miley Cyrus pentru piesa “Wrecking Ball”.

Premiul pentru cea mai buna cantareata a fost acordat lui Katy Perry pentru piesa “Dark Horse”. Premiul pentru cel mai bun cantaret a fost acordat lui Ed Sheeran pentru melodia “Sing”, cel mai bun videoclip pop a fost cel al lui Ariana Grande pentru piesa “Problem”. Cel mai bun videoclip hip hop a fost desemnat a fi cel al lui Drake pentru “Hold on, we’re going home”. 

Premiul pentru cel mai bun videoclip rock a fost acordat lui Lorde pentru piesa “Royals”, cea mai buna colaborare a fost cea dintre Beyonce cu Jay Z pentru superba melodie “Drunk in love”. Iarasi de remarcat a fost nominalizarea Siei pentru videoclipul piesei “Chandelier”  care a castigat premiul pentru cea mai buna coregrafie. Si lista continua..


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *