CCadouri de Ziua Mamei

Este clar ca nu mai este martie si nici nu mai este Ziua Mamei sau 8 Martie, dar mai vine ziua acesteia de nastere, de nume sau alte evenimente frumoase care au egatura cu cea care ti-a dat viata. Cadouri pentru mama pot fi facute oricand, insa acestea trebuie sa fie si speciale si sa se potriveasca cu ceea ce este pe placul ei. Ce poate fi si mai grozav decat a te bucura de cadoul mamei alaturi de ea in sine? Uite cateva idei.

Carti de bucate

De fapt de acest cadou se poate bucura toata lumea, adica toata familia, nu numai tu si cu mama ta. Dar, pentru voi doua, poti face in asa fel incat sa cumperi doua copii ale aceleiasi carti ca sa gatiti fiecare dintre voi acasa la voi.

Puteti alege o seara sau o zi in care sa gatiti impreuna dupa o reteta anume din cartea voastra la fel si puteti repeta procedeul in fiecare luna, dar pe date diferite, astfel incat sa umpleti zilele lunii cu lucruri frumoase si intalniri deosebite. Chiar daca locuiti departe una de cealalta, exista Skype sau alte surse audio-video pe care sa vi le puneti la dispozitie ca sa va bucurati de acea zi impreuna.

Bucatari personali

Daca tot suntem la gatit, la mancare si la retete fabuloase, multe servicii online pun la dispozitie bucatari sefi care se pot mobiliza pana la locuinta in cauza si care ot gati cele mai bune preparate tie si mamei tale, asta in timp ce voi serviti un pahar de bin, o ere sau sampanie, ori de ce nu sucuri naturale de fructe.

Exista tot felul de site-uri online, dar si de firme de catering care isi pun la dispozitie chiar si bucatarii pentru a-si multumi clientii cu mancaruri alese direct la ei acasa.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *