BBranduri accesibile de genti

Care genti de designer sunt cele mai accesibile ca pret vin de obicei in cazulcelor care se vand mai mult, care au cele mai bune magazine de vanzare a produselor si care au cei mai multi clienti sau clinete, ma rog! Oricum, exista o serie de designeri care au preturi mai mici decat altii, adica sunt accesibile unui public comun mai degraba decat produsele unor alti designeri care sunt mai scumpe.

Pentru cumpratorul obisnuit, exista cateva branduri de genti care le permit sa aiba o geanta de designer pe umar fara a se stoarce de prea multi bani. Acesti designeri variaza de la Guess si pana la Coach. Asadar care anume dintre acesti designeri internationali sunt mai accesabili ca pret?

Coach

Gentile de la Coach  tinsa fie cumparate de foarte multa lume. Poti descoperi cateva asemenea stiluri in culori limitate in magazinele brandului Coach. Este posibil sa existe de asemenea un magazin Coach in mallul din zona  sau orasul tau. Asteapta-te ca aceasta firma de textile sa aiba o gama variata de culori si de modele mai ales pentru gentile lor. Daca nu are asa ceva, exista intotdeauna alternativa site-ului online al lor Coach.com. In plus, iti poti cumpara din afara una dintre gentile Coach din departamentul pentru asa ceva din Macy si Nordstrom.

Dooney si Bourke

Dooney si Bourke, de asemenea, sunt de asemenea in cursa pentru vanzari mari in randul gentilor si accesoriilor. Au de asemenea un departament special in magazine ca Belk, Macy sau Nordtrom. Poti gasi tot ce iti doresti, de la stilul vagabond si pana la genti supradimensionate sau genti postas. Cumpara de la ei de la departamentele de care spuneam, din magzinele lor Dooney si Bourke sau de pe site-ul oficial DooneyandBourke.com.

Kate Spade

Gentile Kate Spade sunt la fel ca preturi ca si cele de mai sus mentionate si ca cele din Bourke. Binenteles ca exista site-ul KateSpade.com cu o mare varietate de genti colorate si modele diferite, dar exista si departamente fizice care iti permit sa vezi la fata locului ce iti doresti.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *