BBijuterii pentru rochia ta maro

Daca ai o rochie maro draguta si incerci sa ii asortezi ceva fain la ea, ma refer la bijuterii, este posibil sa trebuiasca sa vezi mai intai ce tip de ton are acel maro al rochiei, daca este mai deschis, mai cald, sau mai inchis, mai rece. In functie de acest lucru iti vei da seama ce tip de bijuterii ar trebui sa porti la rochita ta maro frumoasa care sa se potriveasca perfect si sa te faca sa iesi in evidenta fara indoiala.

Pentru a putea sa-ti dai seama ce tonuri de maro exista in cadrul rochiei tale, ar trebui sa asezi o esarfa albastra si o esarfa rosie langa rochia ta pentru a-ti da seama in ce tonuri se incadreaza aceasta. Daca iese mai tare in evidenta atunci cand pui langa esarfa albastra, atunci sigur a ta rochie maro are tonuri inchise, reci si merge cel mai bine cu bijuterii mai inchise la culoare cum ar fi topazele albastre, piatra lunii, cuartul fumuriu sau aquamarinul.

Piatra lunii. Cu luminozitatea sa minunata si cu tonurile sale minunate de gri, piatra lunii este o alegere superba pentru un look mai putin formal. Asorteaza un lantisor cu piatra lunii la rochia ta maro casual si vei scoate in evidenta minunatia modelului, a tesaturii si felul in care iti vine pe trup.

Aquamarinul. Stralucirea rece, dar aprinsa a aquamarinului este o alta alegere minunata pentru o tinuta maro. Daca rochia ta are un decolteu mai complicat sau este destul de impopotonata deja, alege mai degraba un inel statement in tonuri de aquamarin.

Cuartul fumuriu. Cu stralucirea sa in tonuri de gri si negru, cuartul fumuriu este ideal pentru un look elegant ton cu ton care merge perfect la o rochie maro intr-o nuanta rece. Asorteaza asadar o bratara din cuart de acest gen cu rochia ta in tonuri reci si pregateste-te sa cuceresti lumea.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *