Atunci cand colegii iti devin prieteni

Atunci cand colegii iti devin prieteni

Nu este vorba neaparat de colegii de la birou sau despre colegii de la scoala sau de facultate, este vorba despre colegii in general care uneori iti pot eveni cei mai buni prieteni, asta pentru ca le-ai intrat in gratii, le placi, ii placi si ati ajuns sa impartasiti mai mult decat un simplu proiect de grup sau vreo sarcina de lucru in timpul orelor de program. Este grozav sa ai parte de asemenea persoane acolo langa tine, pentru ca iti pot fi aproape si te pot ajuta la orice tine de ei, mai ales daca sunt mai vechi la serviciu sau daca sunt mai priceputi decat tine, la matematica de exemplu.

Nu tot timpul este vorba despre spiritul de echipa care reuneste niste oameni, ci poate fi vorba si despre faptul ca o echipa de lucru este deschisa la minte, in pauze se leaga prietenii si mereu vorbiti despre subiecte care va fac placere in afara programului sau a mesei de pranz. Bine, uneori acest lucru se intampla si in timpul porgramului, de ce sa mintim? Ori in timpul orelor de clasa de asemenea, la seminarii, la cursuri plictisitoare si colovnii.

In tot acest tip, sunteti oarecum legati unii de ceilalti si nu aveti cum sa nu creati o anumita egatura. Poate fi una pozitiva, poate fi una negativa, insa ea exista si ese acolo pentru a fi fructificata. Nu este deloc greu sa legi prietenie cu altcineva mai ales daca esti deschis, comunicativ,  in general o persoana extrovertita si cu o inima mare. Nu se poate sa nu iti fi ajutat vreodata vreun coleg de la birou cu ceva anume, nu se poate sa nu fi spus o vorba buna dupa ce un coleg de la facultate nu a luat licenta sau dupa ce nu a trecut de un examen. De aceea, se creaza legaturi si prietenii frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *