Am luat permisul, dar nu am masina. Trist, dar adevarat!

Am luat permisul, dar nu am masina. Trist, dar adevarat!

Ce sa iti spun? Acum ca in sfarsit, dupa mai bine de jumatate de an in care m-am pregatit si am tot dat teste peste teste si examinari pentru sala si traseu, am luat permisul, nu am cum sa ma bucur de el. Ai mei nu au masina, frate-miu nu mi-ar da-o nici sa il bati (pentru ca umbla cu ea in fiecare zi) iar eu nu am bani de asa ceva in momentul de fata. Iubitul meu ar vrea sa ne luam o masina in leasing, dar e scump si eu zic ca mai bine ne-am luat una la mana a doua.

Sunt trista ca nu am ce conduce

Sursa: car-rental-ro.com

Nici el nu are permis de conducere de mult timp, dar totusi are experienta mai mare decat mine pe strazile din Iasi si din afara orasului. Ce pot zice. Sunt trista ca nu am posibilitatea sa conduc, pentru ca, de altfel, imi place atat de mult. Ce-i drept, nu ma prea pricep eu bine la parcari, dar pana la urma de asta am nevoie de o masina pentru inceput, ca sa imi exersez “skills-urile”. Ce e si mai urat la faza asta e ca in weekendul viitor as vrea sa merg in Brasov la o prietena ce sta acolo si tare mi-ar mai fi prins bine o masina a mea.

Nu-i vorba, as putea lua una de la inchirieri auto Logan Iasi, dar nu-i acelasi lucru si asta ma enerveaza cel mai tare. Plus ca sunt incepatoare si as vrea o masina micuta si fiabila, in care sa ma simt sigura pe mine si cu care sa pot merge unde vreau eu. Chiar daca am cazut prima data la sala si la fel nici nu m-am prezentat din prima la traseu, nu asta este problema mea. Problema mea este ca sunt femeie, dar imi place sa conduc pe tot felul de drumuri, dar mai ales cu viteza, iar pentru asta am nevoie de automobilul meu personal.

Vise de incepator in ale soferiei

Sursa: billy.ro

Ce n-as da ca Dragobetele sa vina cu o surpriza rosie si cu 6 cai putere la pachet! Dar cred ca inca visez si deocamdata trebuie sa ma limitez la masinile celor care isi fac mila de mine si mi le imprumuta. Uite de asta nici nu vreau sa apelez la altii. Cred ca stii si tu prea bine, daca ai permis, ca nimeni nu iti va da prea usor masina personala la purtat, mai ales daca esti incepator. Trebuie sa lipesti lamaia pe parbriz, sa mergi cu o viteza mai mica, nici sa nu te gandesti la a 4-a sau a 5-a treapta de viteza ca nu iti va permite nimeni, cel putin daca va sta cu tine pe locul pasagerului din dreapta.

Cat de mult pot sa ma pun in situatia celor care mi se plangeau inainte ca nu au masina si ce conduce dupa ce au luat permisul. Acum mi se intampla fix la fel. Daca cu o luna in urma imi doream odata sa trec de traseu doar ca sa scap mai repede, acum imi doresc sa vina mai repede oportunitatea de a avea masina mea personala. Ce ciudata e viata, dar cred ca stii prea bine la ce ma refer!

Blogger: Oana M. Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *