Afacerea ta de succes

Afacerea ta de succes

Avon. Este un nume care spune multe pentru fiecare persoana in parte. Pentru mine spune eleganta, frumusete, cosmetice de calitate si reprezentant sau agentn vanzari. Spune cam multe lucruri, insa aceasta este afacerea mea, cu asta ma ocup si sunt mandra ca am devenit intr-un timp destul de scurt cineva in comunitatea nationala Avon. Ca si Oriflame sau ca Lady’s, aceasta firma producatoare si furnizoare de cosmetice la nivel mondial si-a pus bazele in Anglia, cu mult timp in urma, cand prima reprezentanta din lume de la Avon era o femeie care umbla din usa in usa pentru a promova si a vinde cosmeticele si produsele sub brandul companiei furnizoare de frumusete.

De-a lungul timpului, de cand sunt reprezentanta la Avon sau in fine, de cand fac din aceasta echipa imensa, am intalnit atat pe copertile, cat si in paginile revistei, o multime de fete cunoscute-ambasadoarele Avon in Romania si in afara taraii noastre. Cel mai recent am intalnit-o pe Antonia, care intr-adevar este o frumusete rara, asta nu doar pentru ca se machiaza cu produse de la Avon, ci de asemenea pentru ca si naturala este foarte finuta si draguta.

De asemenea, Loredana care canta este o prezenta destul de intalnita in paginile revistei Avon, mai ales a sectiunea de produse de lux de la producatorul cosmetic. Andreea Marin este de asemene o prezenta feminina fermecatoare care este asociata cu brandul Avon si cu campaniile sociale sustinute de acest producator cosmetic. Niste nume celebre de barbati care au fost asociati cu Avon au fost si sunt Cornel Ilie de la Vunk si Antonio Banderas chiar.

Din cadrul lumii vedetelor din afara, cateva nume foarte cunoscute sunt atat din lumea modellingului ca Irina Shayk si Alessandra Ambrosio chiar, din lumea sportului o avem pe tenismena Maria Sharapova iar din lumea filmelor, cele mai cunoscute si frumoase prezente feminine din toata lumea sunt si Olivia Wilde (de asemenea la sectiunea de parfumuri pentru barbati aparand si Patrick Dempsey), Salma Heyek si Reese Whiterspoon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *